HOGYAN?

A TCHIBO több mint 60 éve kínálja a vásárlók számára a legjobb minőségű kávékat. De mit is jelent számukra a minőség? Gyakran olyan szempontok alapján ítélik ezt meg, mint a felhasznált anyagok állapota, íze és minősége.

forrás: https://www.lascascadaslodge.com/blog/coffee

A minőség azonban ennél több: a TCHIBO számára az is hozzátartozik, hogyan jött létre a termék. Ezért szállnak síkra a természet védelméért, és a kávéik származási országaiban élő kávétermesztők családjainak jobb életkörülményeiért. Így te sem csak a finom kávénak örülhetsz, hanem annak is, hogy vásárlásoddal a világ egy másik pontján valami jót teszel.

A TCHIBO „Cafissimo” kávékkal is első osztályú, tanúsítvánnyal rendelkező gazdálkodásból származó kávékat élvezheted. Különböző partnerszervezetekkel karöltve ökológiai és társadalmi szempontból is összeegyeztethető természeti módszereket támogatnak, ezzel segítve a klíma és az élőhelyek védelmét. Ezt azért teszik, mert a TCHIBO számára fontos, hogy ne csak ma, de holnap is a legjobb minőséget élvezhessed – nyugodt lelkiismerettel. Ennek alapja a fenntartható természet. 

forrás: corwell.hu

A TCHIBO célja, hogy vásárlóinak fenntartható természetből származó kávét kínáljon, melynek termesztése gazdasági, ökológiai és szociális követelményeknek egyaránt megfelel. Nemzetközileg elismert szervezetekkel, mint például a Rainforest Alliance, a Fairtrade, az UTZ Certified, továbbá a bio tanúsítás mögött álló szervezetekkel, valamint agrártudósokkal, kereskedelmi partnerekkel és állami, illetve nem állami szervezetekkel közösen tevékenykednek a fenntartható kávétermesztés és a farmerek életkörülményeinek javítása érdekében. 




A TCHIBO termékeket megtalálhatod webáruházunkban, vagy egyedi ajánlatokért kérd kollégáink segítségét!