Valentin nap alkalmából hoztunk nektek egy kávékülönlegességet, ami nem csak színében, ízvilágában is különleges.
A hozzávalók közül a legtöbb könnyen beszerezhető, és ami a legjobb, hogy nincs szükségünk ételszínezékre a kívánt hatás eléréséhez!
Mi teszi a receptet különlegessé?
Nem igényel semmiféle ételszínezéket, kizárólag természetes összetevők felhasználásával érhetjük el a kívánt színhatást.
Red Velvet Latte elkészítésének menete:
- A kávésbögrében keverd össze a kakaóport, vanília aromát és a céklalevet, majd öntsd bele az összetevőket a kávéba és keverd össze!
- Melegítsd/habosítsd fel a tejet és kanalazd a kávé tetejére!
- Végezetül nyomj a tetejére tejszínhabot!
Pro tipp:
A maradék céklalevet érdemes jégkocka tartóba önteni és lefagyasztani, így később is felhasználható lesz.