Valentin nap alkalmából hoztunk nektek egy kávékülönlegességet, ami nem csak színében, ízvilágában is különleges.

A hozzávalók közül a legtöbb könnyen beszerezhető, és ami a legjobb, hogy nincs szükségünk ételszínezékre a kívánt hatás eléréséhez!

Mi teszi a receptet különlegessé?

Nem igényel semmiféle ételszínezéket, kizárólag természetes összetevők felhasználásával érhetjük el a kívánt színhatást.

Red Velvet Latte elkészítésének menete:

  1. A kávésbögrében keverd össze a kakaóport, vanília aromát és a céklalevet, majd öntsd bele az összetevőket a kávéba és keverd össze!
  2. Melegítsd/habosítsd fel a tejet és kanalazd a kávé tetejére!
  3. Végezetül nyomj a tetejére tejszínhabot!

Pro tipp:

A maradék céklalevet érdemes jégkocka tartóba önteni és lefagyasztani, így később is felhasználható lesz.