Az I-COM Irodaellátás Kft. 2000 tavaszán alakult, 100%-ban magyar tulajdonú kisvállalkozás.
Mára több, mint 1800 partnert szolgálunk ki 45 fős tapasztalt csapatunkkal.
Tevékenységünk felöleli a papíráru, írószer, irodaszer, irodatechnika, számítástechnikai kellékek, vizuáltechnikai eszközök, nyomtatványok értékesítésének teljes körét, létesítmény-üzemeltetéssel kapcsolatos termékeket, így közel 80 ezer féle árucikket, valamint a kapcsolódó szolgáltatások biztosítását.

At first glance, the Portuguese Grande Complication is a sight to behold—a harmonious blend of form and function, beauty and complexity replica rolex day date. It is the epitome of haute horlogerie, boasting an array of complications that showcase the pinnacle of watchmaking craftsmanship.

Az I-COM az irodaszer ellátási döntésekben a megbízható szakmai partner, aki a személyes kapcsolatok ápolására és a minőségi szolgáltatásokra helyezi a hangsúlyt. Ügyfeleink egyedi igényeit is kielégítjük, így partnereink teljes körűen cégünkre bízhatják magukat, beszerzési döntéseiket.

A Felelősségünk közös, segíteni is csak együtt tudunk!


Környezettudatos gondolkodás

Megalakulásunktól kezdve és azóta is töretlenül, aktívan részt vállalunk egy jobb, élhetőbb környezet fenntartásában újrahasznosított és biológiailag lebomló környezetbarát alapanyagokból készült termékek forgalmazásával, valamint a hazai gyártású irodaszerek előnyben részesítésével, így a szállítással együtt járó környezetterhelés csökkentésével.


Társadalmi felelősségvállalás

Belistázási javaslatainkban, akcióinkban kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy hazai előállítású termékeket is ajánljunk, ezzel is hozzájárulva a hazai munkahelyek megőrzéséhez, és a hazai gyártók támogatásához.
A VICTORIA márkájú papír, író-és irodaszerek, valamint számítástechnikai kellékanyagok megvásárlásával Ön hozzájárul a „Victoria a gyermekekért” Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány célkitűzéseinek megvalósításához.
» victoriaagyermekekert.hu