… amelyeket akár az utolsó pillanatban is össze lehet rakni, még az irodában is!

„Itt a farsang, áll a bál…”
Főleg, ha másnapra ki kell még találni valami frappáns, de gyors jelmezt!

Kiválogattuk a kedvenc ötleteinket a Pinterestről, és most megosztjuk Veletek is:

  1. A Pók kisasszony.
    Csinos kis fekete ruhához, egy egyszerűen elkészíthető konty, melybe zsenília dróttal 4 pár póklábat helyezünk el. Egyszerű, kényelmes, és nagyon aranyos.
    (Tipp, ha éppen nincs otthon zsenília-drót, akkor helyettesíthetitek azt sima dróttal, amelyet fekete krepp-papírral, vagy szigetelő szalaggal vonj be.)

2. Zselés Cukorka:
a jelmezhez vegyél fel valamilyen egyszínű, minta nélküli ruhát; majd két nagy átlátszó nejlonzacskót tölts meg kicsire felfújt színes lufikkal. Nyomtasd ki a Jelly Beans eredeti logóját, és már kész is a jelmez!

3. Teafilter
Az előző ötlethez hasonlóan, készíts két nagy zsákot, amely lehetőleg nem átlátszó, és töltsd meg apró papírdarabkákkal, vagy akár száraz levéltörmelékkel. A kedvenc teamárkád logóját nyomtasd ki, (akár a dobozából is kivághatod a logóját!), egy zsinórra fűzd azt fel, és ragaszd a nyakkivágáshoz.

4. Hamburger:
Ez a jelmez egy nagyon egyszerűen kivitelezhető, leegyszerűsített változata egy hamburgernek:
Vegyél fel egy natúr, egyszínű, felsőt és alsót, derék részre pedig készíts akár anyagból, akár krepp papírból zöld, piros, sárga fodrokat. Egyszerű, kényelmes, gyors, és akár még csinos is lehet!

5. kukoricacső
Nem kell más hozzá, mint néhány tojásdoboz, és egy nagyméretű, zöld póló közében felhasítva.

6. Vízilófej
Ez ugyan nem egy egész jelmez, de nagyon könnyen kivitelezhető: egy egyszínű, szürke baseball sapkára szemeket, orrot, füleket és nagy fogakat ragasztunk. Ha szürke ruhát veszünk fel hozzá, akkor pedig már egy teljes alakos vízilójelmezben farsangolhatunk!

7. 404-es hibajelzés.
Ezt talán csak a legelvetemültebbeknek ajánluk! 🙂