Amikor borítékokról beszélünk, számos változat közül választhatunk. Legyen szó egyszerű levélfeladásról vagy olyan termék postázásáról, amihez biztonságos csomagolás szükséges, érdemes megnézni a boríték kínálatot.

A borítékok közül rengeteg méret áll rendelkezésünkre. A legismertebbek talán az LC6 és az LC5 méretűek, ezekből létezik jobb és bal ablakos kivitel és teljesen sima, egyszerű változat is. Egyes borítékok öntapadóval ellátottak, míg mások szilikonosak.

Ha hosszúkás borítékot keresünk, az LA4-es méretűt válasszuk. Ha pedig nagyobb formátumúra lenne szükségünk, a TC4 és a TB4 is megfelelő lehet.

Ahogy a nyomtató papírokból, úgy a borítékokból is létezik környezetbarát kivitel.

A Gascofil borítékok, tasakok 5 rétegből épülnek fel, így ellenállóbb a szélsőséges és nedves körülményeknek. Rétegek: két oldalt Kraft borítás, közötte két réteg polietilén és egy réteg poliészter rács, mely rendkívüli tartósságot és teherbírást kölcsönöz a terméknek.

A legtöbb cég egyedi grafikával ellátott borítékot készít, ami igazodik a cég arculatához, és felismerhetősége mellett kiváló reklámhordozóként funkcionál.

Egyedi, vagy nyomott borítékokért, árajánlatért keresse munkatársainkat!