Belegondoltál már abba…

…,hogy irodai munka esetén több időt töltesz az íróasztalodnál, mint bárhol máshol?

Te melyik csoportba tartozol?

  • Azok közé, akik tudatosan figyelnek az őket körülvevő környezetre és az asztalukon rend uralkodik és szeretik minőségi termékekkel körbevenni magukat?
  • Vagy a zsenik táborába, akik átlátják a káoszt és az őket betemető irathalmazok alatt élik az életüket?
  • Netalántán te vagy az átmenet a kettő között, és időről-időre rendet teszel, amíg újra el nem lepnek a kupacok.

Bármelyik is igaz rád, egy biztos! Vannak dolgok, amik nem hiányozhatnak az asztalodról!

Íme, a top 10 dolog, ami segítségedre lesz a mindennapokban:

1. Iratpapucs

Egy jó iratpapucs megoldja a kósza papírok problémáját az asztalon. Néhány mozdulattal rendszerezheted a fontos iratokat. Ráadásul modern formatervezésüknek köszönhetően jól is mutatnak az otthoni és irodai környezetben egyaránt!

2. Írószertartó

Az írószertartóknak már számtalan formája elérhető. Az egészen kifinomult, letisztult stílustól kezdve a bohókás, gördeszkázó lajhároson keresztül az asztali rendezőbe integrált változatig mindent megtalálsz.

A te döntésed, hogy melyiket választod! Egy azonban biztos, nem kell többé felesleges időt töltened a tollak keresgélésével!

3. Tollak

Apropó, tollak. A papírmentes irodákból sem hiányozhatnak a jól bevált íróeszközök. Hiszen ha gyorsan fel kell jegyezni valamit telefonálás közben továbbra is a toll után kapkodás az automatikus reflex, nem igaz? Ráadásul ha csenget a futár, valamivel az átvételi lapot is alá kell írni…

4. Öntapadós jegyzettömb

Adja magát a listánk következő jelölje: az öntapadós jegyzettömb, vagy közismert nevén a „POST-IT”.

5. Irodai olló

Bár a vagdalkozás az irodában nem túl kívánatos dolog, egy olló azért mindig hasznos, ha kéznél van. A már korábban említett csomag kibontásához például jól jöhet!

6. Szövegkiemelő

A vizuális típusok élnek-halnak a szövegkiemelőkért. Nem véletlenül! Ma már számtalan színben és kialakításban kaphatók, a pasztell árnyalatoktól a neon színekig végtelen lehetőség nyílik arra, hogy feldobjuk vele a szürke hétköznapokat. A funkcionális hasznán túl nagy előnye, hogy vidámságot tud csempészni az adminisztratív feladatokba.

7. Jegyzetfüzet

Habár ma már sokan online jegyzetelnek, azért egy füzet mindig jó ha kéznél van! Kreatív munkák esetén a vázlatok rajzolásához is hasznos lehet, az unalmas meetingeken pedig legalább van mibe firkálni.

8. Hibajavító

Mind emberek vagyunk! Nem szégyen hibázni, különösen, ha van lehetőség javítani a hibáinkon. Éppen ezért egy hibajavító nem baj, ha akad a kezünk ügyében.

9. Jelölőcímke

  • A sok oldalas dokumentumok között te is elveszted a fonalat?
  • Szereted azonnal átlátni a dolgokat?
  • Sokszor végzel párhuzamosan feladatokat és nehezen tudod követni, hogy hol tartottál az adott folyamatban ha megszakítanak benne?

Ha csak egy kérdésre is IGEN-nel válaszoltál, akkor a jelölőcímkék nem hiányozhatnak az asztalodról!

3. Monitorállvány

Az ülőmunka következtében kialakuló egészségügyi problémák (hátfájás, gerincbántalmak) elkerülése érdekében fontos, hogy a monitor megfelelő magasságban helyezkedjen el az asztalon. Ebben segít a monitorállvány, ami szó szerint leveszi a vállaidról a terhet!