A Kalendapp egy olyan ingyenesen letölthető applikációval kiegészülő határidőnapló, amely naprakészen tudja tárolni digitális formában is a bejegyzéseit.

Sokan már áttértek az elektronikus naptárak használatára, de az eladott naptárak száma alapján – a tavalyi évben közel 200 000 naptárat értékesítettünk – elmondhatjuk, hogy szeretjük, használjuk őket minden nap.

Miért is szeretünk határidőnaplóval dolgozni?

Mert Sokoldalú, bármilyen adatot bejegyezhetünk, egyedi jelölésekkel (színes markerekkel, oldaljelölő nyilakkal, post-itekkel…) nemcsak a munka körüli teendők férnek meg benne, hanem egy helyen rendszerezhetjük családunk, magánéletünk programjait is.
– Jobban emlékszünk
a papíron megjelenített információkra, mintha ugyanazt az adatot digitális formában látnánk.
Egy jól megválasztott határidőnapló nem csak elegáns, de öltöztet is. Egy üzleti találkozón ráadásul a telefon nyomogatása talán illetlenségnek bizonyul. Ezzel szemben egy bőrkötéses füzetbe felírt adat komolyságot kölcsönöz a tulajdonosának.

Azok számára, akik szeretnének áttérni a digitális naptárak használatára, de nem tudnak elszakadni a nyomtatott kalendáriumok előnyeitől, van egy fantasztikus hírünk:
A KalendArt kifejlesztett számukra egy egyedi, innovatív megoldást a Kalendappot.

Így a kézzel írott jegyzet, mentés után, az adott dátumnál elérhető, illetve bővíthető további bejegyzéssel.
A termék további előnyei:
– Az alkalmazás Android és iOs platformra készült el, ingyenesen letölthető a Google play ill. App Store áruházakból.

– A papíralapú és a digitális naptár is működik önállóan is (határidőnapló, asztali naptár nélkül). – A naptár nyelvezete magyar, és a beosztása megegyezik a TopTimer termékek tipográfiájával.

Hátránya, hogy a Kalendapp más elektronikus naptárrendszerekkel jelenleg nem kompatibilis. Az elektronikus bejegyzéseket, a naptároldalakról készült fotókat kizárólag az Ön készülékének a memóriája tárolja.

A termékkel kapcsolatos bővebb információért keresd fel online katalógusunkat, vagy kérd kollégáink segítségét!