Tedd kényelmesebbé a hétköznapjaidat!

Léteznek olyan termékek, amelyek biztosítják az irodai jóllétet és a produktivitást?

Ismerd meg a Fellowes irodai ergonómia termékeit, amelyekkel nemcsak a komfortérzet növelhető, de a helyes testtartáson keresztül csökkentheti a gerinc- és mozgásszervi panaszokat!

Az emberi test nem arra lett kitalálva, hogy naponta 8 órán keresztül üljön. A mindenki számára megerőltető hosszas ülő munka végzése rossz testtartást eredményez, amely befolyásolja a hangulatot és az alvást is, nem beszélve az irodai produktivitásról.

Egy megfelelően kiválasztott derék-, vagy csuklótámasz jelentősen elősegíti a munkaerő eredményességét, csökkenti az egészségügyi problémák és a megbetegedések számát.

Agyunknak megfelelő mennyiségű vért és oxigént kell kapnia. Ha nincsen lehetőségünk a munka közben frissítő mozgásra, akkor az aktív és a pihenő ülés váltakoztatásával is tudunk segíteni a regenerálódásban: amikor a helyes, összeszedett testtartással végzett munka után megpihenünk az irodai székünkben úgy, hogy a helyes testtartásunk megmarad a különböző alátámasztássokkal. Csökkentse a fájdalmat és javítsa testtartásást a Fellowes hát- és deréktámaszaival! A legtöbb irodai székhez illeszkednek, másodpercek alatt felszerelhetők, és tartós kényelmet biztosítanak.A gépelés kéz- és csuklófájdalmakhoz vezethet. Csökkentse a különböző ízületi bántalmak kockázatát és tegye könnyebbé a billentyűzet és az egér használatát Fellowes csuklótámaszok segítségével. A tenyér és a csukló alátámasztásával a gépelés nem csak egyszerűbb, de sokkal könnyedebb is lehet.

Ha lábait a helyes pozícióban tartja, az jó hatással van az izmaira, valamint csökkenti a görcsök kialakulását.
A Fellowes lábtámaszai növelik a komfortérzetét a jobb vérkeringés és testtartás érdekében.

A monitortartó karok segítségével szabadítson fel hasznos területet az íróasztalán, így sokkal rendezettebben és produktívabban dolgozhat!

Tekintsd meg aktuális ajánlatunkat, amelyet a hírlevelünkben találhatsz!
Kérd értékesítő kollégáink segítségét!