Ahogy beköszönt a tavasz, érezhetően nehezebb az íróasztal mellett maradni és a feladatokra koncentrálni. Nemcsak a szabadidőnket, de a munkaóráikat is szívesen töltenénk a természetben. Jó hír, hogy egy-két apró változtatással beköltöztethetjük a tavaszt az irodába.

Ültess növényt az asztalodra!

Ha tavasz, akkor virágok. De a művirágok helyett hozz az irodába inkább cserepes növényt. A zöld szín, a növények illata és látványa nyugalmat és jobb közérzetet teremt. Gondoskodni pedig egy maroknyi kis természetről sokkal többet ad, mint amennyi fáradtság.

Színek az irodában

A tavaszi színek minden irodának jól állnak, legyen az egy színes papírtömb, post-it vagy írószertartók vagy iratrendezők. Az I-com kínálatában számtalan kellemes színben találsz termékeket!

Frissítsd fel a környezeted tavaszi rendszerezéssel!

Habár a zsenik átlátják a káoszt is, a rendezett íróasztal nem csak a környezetünket teszi szebbé, hanem a munkafolyamataink is gördülékenyebbé válnak, ha tudjuk hová kell nyúlni a kedvenc tollunkért vagy szövegkiemelőnkért.

Íme néhány tipp, hogyan érheted el te is könnyedén a kívánt állapotot:

  • Gyűjtsd az asztalodra az összes kisebb irodai kelléket (tollat, radírt, gemkapcsot, szövegkiemelőt stb.)!
  • Dönts el mi az, amit szeretnél megtartani és mire nincs már szükséged!
  • Amiket megtartottál rendezd el kategóriák szerint, kerüljenek egy helyre az ugyanolyan típusú termékek!
  • Válaszd ki a számodra megfelelő tárolási módszert! Az azonos kategóriába tartozó tárgyakat érdemes egy helyen, külön tárolókban tartani.