Az irodai ergonómia és testmozgás kiemelten fontos a mindennapokban, hogy hatékonyan és fájdalommentesen végezhessük a feladatainkat. Az íróasztalhoz kötött munka következményei a hát- és fejfájás, túlterhelt kar- és kézízületek, fáradt szemek. Ezen tünetek mind a helytelen testtartás, a mozgás elhanyagolása és a munkaállomás nem megfelelő ergonómiai beállításainak következményei. Ezekről már mindenki hallott… Mi most megmutatjuk mi az, amit megtehetsz ezek ellen!

Az ergonómia feladata az, hogy olyan munkahelyi környezetet teremtsen, mely illeszkedik az ember szükségleteihez kényelmi, egészségi és biztonsági szempontból, így támogatva a megfelelő testtartást és testműködést. 

Amennyiben nem ergonómikus körülmények között dolgozik, nagyobb esélye van érrendszeri problémák kialakulására, mely nyak és hátfájáshoz vezethet, mely komoly gondot okozhat úgy a munkájában, mint az élet bármely területén. 

Európában az irodai dolgozók 66%-a szenvedett olyan mozgásszervi betegségektől ez elmúlt 3 évben, mely közvetlenül összefüggésbe hozható a számítógép, laptop vagy tablet előtti munkával. Az ergonomikus termékek egyszerű megoldást nyújtanak sok vállalat számára egy drága problémára!