A lakásban vagy irodában lévő levegő akár ötször több szennyeződést tartalmazhat, mint a kültéri levegő. Tanulmányok kimutatták, hogy a betegségek feléért a beltéri levegő a felelős. Az otthoni és irodai légtisztítás segít megoldást nyújtani ezekre az érzékeny problémákra!

A klímaberendezésekről köztudott, hogy kifejezetten hasznosak lehetnek a legúti betegségben érintetteknek, megváltást nyújtanak az asztmától vagy allergiától szenvedőknek, hiszen a rendszeresen ellenőrzött és karbantartott rendszer speciális szűrőalkatrészeinek segítségével kiszűri a levegőben található port, polleneket, kórokozókat, csökkenti a levegő páratartalmát és megtisztítja a levegőt.

A légtechnikai berendezések tisztításának elmulasztásával azonban rengeteg veszélynek tehetjük ki egészségünket. Az elhanyagolt rendszerben lerakódó kosz, gombák, baktériumok komoly egészségügyi problémákat okozhatnak. A kórokozók elszaporodásának egyik jele a kellemetlen szagok kialakulása, mely arra figyelmeztet, hogy a legkondicionáló használata egészségkárosító hatású lehet.

Mit tehetünk komfortérzetünk növeléséért és egészségünk megőrzésért?

  • Fordítsunk gondot a rendszer megfelelő és rendszeres tisztítására, karbantartására, hogy kórokozómentes környezetben hűsölhessünk!
  • Találjuk el a megfelelő hőmérsékletet! Ne hűtsük túl otthonunkat és autónkat, így elkerülhetjük a megfázásos és felső legúti megbetegedések vagy ízületi gyulladások kialakulását. A kellemes közérzethez elég, ha a kinti hőmérő higanyszálához képest 4-6, de maximum 8 fokkal alacsonyabbra állítjuk a benti hőmérsékletet.

Javasolt termékek

» Tisztítóspray, légkondicionálóhoz, 500 ml, VICTORIA
» Tisztítóspray, légkondicionálóhoz, 300 ml, VICTORIA
» Tisztítóspray, bomba, autó légkondícionálóhoz, biocid, 100 ml, AUTO MOBI