Idén is te kaptad meg azt a feladatot, hogy öltöztesd karácsonyi díszekbe az irodátokat? Vagy csak szeretnéd meglepni a kollégáidat advent idején? Esetleg unod már az eddigi dekorációkat a munkahelyeden?
Akkor jó hírünk van:
A pinterestről összegyűjtöttünk NEKED néhány költséghatékony, ám kreatív ötletet arra, hogyan öltöztesd fel az irodádat karácsonyi díszbe!

  1. CSOMAGOLD BE A KÉPET AZ IRODA FALÁN!
    Ez egy igazán költséghatékony, ám annál inkább látványos ötlet, amelyhez nem kell más, mint a meglévő keretezett kép csomagoló papírral való eltakarása.
    Masnit is tegyél rá, hogy egyértelmű legyen: ez a kép néhány hétre egy karácsonyi ajándék a többiek számára!

2. ÉPÍTS HÓEMBERT DOBOZBÓL!
Készíts hóembert, rénszarvast vagy karácsonyfát a kartondobozok becsomagolásával és azok kicsinosításával! Előtérben, lépcsőfordulóban, recepciós pult mellett igazán bájos kis dekorációs elemek lehetnek!

3. RÉNSZARVAS A FALON
Zseniális ötlet: a kartonból készített szarvas fej két agancsát faággal helyettesítsd! A gallyakat karácsonyfa díszekkel dekoráld! Hát nem tündéri! 🙂

4. ALTERNATÍV KARÁCSONYFA
Rengeteg módja van annak, hogyan készíthetsz papírból karácsonyfát az iroda falára. Most egy olyan ötletet hoztunk, ahol nem a falat, hanem az oszlopokat dekoráltak ki! Egyszerű, látványos és nagyon kedves!

5. KARÁCSONYI LUFIS ÖTLETEK CÉGES BULIKHOZ
Ez a két, újragondolt lufis kompozíció egyszerűen dobja fel a céges party helyszínét!

A díszek elkészítéséhez szükséges alapanyagokat megtalálod a webshopunkban!
Kreatív készülődést!