A felírótábla is lehet kreatív és dekorálhatod veled otthonod, sőt az irodád falát is!

Nézd meg az öt legjobb ötletet, amelyeket a Pinterest-ről gyűjtöttünk nektek, és alkoss te is, hogy varázslatossá tedd a környezetedet!

Az alábbi ötletek némelyikéhez bármilyen felírótábla használható. A mi általunk is forgalmazott Rapesco felírótáblája azonban egy extra könnyedséget és vagányságot kölcsönöz a kész alkotásoknak, így figyelmetekbe ajánljuk azokat! (Itt tudjátok megrendelni, vagy kollégáinktól is kérhettek rá egyedi ajánlatot!)

galéria fal felírótáblákból

1. Galériafal készítése:

Lehet egységes, vagy bohém stílusban; különböző felírótáblák felhasználásával is készülhet. Akár egy egész falat beboríthatsz a táblákkal és a rájuk helyezett képekkel! És ami különösen praktikus ebben az ötletben, hogy akár minden évszakban lecserélheted a galériádat anélkül, hogy az különösebben nagy erőfeszítést igényelne. Alkoss, légy kreatív, és élvezd az új falad hangulatát!

asztali képtartóként is használhatod

2. Képtartóként

Ha nem szeretnéd felfúrni a falra a tábládat, erősítsd egy képkeret hátsó támasztójához, és helyezd el a komódod, vagy az asztalod tetején.

heti, napi tervezőként

3. Tervezőként

Praktikus lehet heti vagy napi tervezőként használni a felírótáblát! Fesd le feketére, és krétamarkert használva a felületén designos irodai tervezőt alkothatsz!

4.

Ha már a festésnél tartunk! Egyedivé varázsolhatod, ha különböző ragasztócsíkokkal vonod be a felületét! Nézd meg az alábbi ötltet:

5. Dekupázs technika alkalmazására kiváló felület egy – akár régi – felírótábla.