Képzeld el…

Képzeld el, hogy a feléd tornyosuló napi teendők közepette hirtelen fel kell jegyezned egy információt, de nincs kéznél egy toll. Mit teszel?

Felújítás zajlik és a faanyagon meg kellene jelölni a fogantyúk helyét. Mi az első megoldás, ami eszedbe jut?

Az irodai forgatagban nem szeretnétek összekeverni a poharakat, ezért azt találjátok ki, hogy ráírjátok a neveket a pohárra. A kérdés az: mivel?

Bemutatkozik a STABILO „All” jelölőceruza!

Habár számtalan lehetőség van a felületek megjelölésére, mégis létezik egy ceruza, ami minden helyzetben megállja a helyét.

A STABILO „All” ceruzák számos felületen képesek írni, legyen szó üvegről, fémről, műanyagról, porcelánról vagy papírról. Tökéletes választás lehet művészek és szakemberek számára is. Kialakítása lehetővé teszi a jelölést (az ipari szektorban előszeretettel használják) és az írást is.

Egyszer minden véget ér

A kiváló minőségű pigment anyagoknak és élénk színeknek köszönhetően minden felületen jól láthatóak a jelölések, ennek ellenére, ha szeretnénk eltávolítani a feliratot, egy nedves ruhával könnyedén megtehetjük.

Ideális társ a mindennapokban

A STABILO „All” ceruzák sokoldalú felhasználási lehetőségüknek köszönhetően ideális társak a mindennapokban és megoldást jelentenek a legváratlanabb helyzetekben is.

Ha nem hiszed, tedd próbára!