Habár a zsenik átlátnak a káoszon, sok időt spórolhat nekünk, ha a feladatainkat rendezetten, jól látható módon jelenítjük meg a lakásunkban vagy az irodánkban. Erre a célra kiváló eszközök a parafatáblák, melyek egy kis kreativitással fűszerezve a szoba díszei is lehetnek.

Legyen saját stílusod!

A parafatáblák sokakban az iskolás éveiket idézik vissza, hiszen a technika- vagy rajzórák állandó kelléke volt. A nosztalgiázáson túl azonban felnőtt korban is hasznosíthatjuk ezeket a táblákat. Pár egyszerű lépéssel könnyedén a saját stílusunkra alakíthatjuk őket, sőt egy kis kreativitással és kézügyességgel akár fali képeket is készíthetünk belőlük, némi mintás textil segítségével.

Tervezz hosszú távra!

A hosszabb élettartam érdekében a kétoldalas üzenőtábla mindkét oldala parafa felület. Ha hosszú távra tervezünk, érdemes ezt a változatot választani.

Lépj ki a keretből!

Léteznek keret nélküli üzenőtáblák is, melyek sokkal elegánsabbak, mint a fakeretes társaik. Az üzenőtáblák a parafatáblákhoz hasonlóan, nagyon sokoldalúak és praktikusak, az egyedi mintáknak köszönhetően pedig fali dekorációként is alkalmazható.

Valósíts meg az álmaid!

Érdemes szem előtt tartani az inspiráló gondolatokat, célokat akár egy montázs formájában is. Azon túl, hogy jó érzés lesz ránézni a pozitív összeállításra, motivációként is szolgálhat a céljaink eléréséhez!