Legyen szó frissdiplomásról, aki épp az első élményeit szerzi meg a munkaerőpiacon, vagy már veteránnak számító tapasztalt munkaerőről, aki épp új karrier vizekre evez: egy biztos! Bármilyen beosztásban is fognak dolgozni, vannak dolgok, amikre mindegyikőjüknek szüksége lesz!

Gondoskodj arról, hogy az új munkaerő semmiben ne szenvedjen hiányt!

Írószerek

Legyen bármilyen modern és technológiailag felszerelt az irodai környezet, amiben dolgozol, a jó öreg toll és ceruza a mai napig alap kelléke egy irodának. Egy bögrével, ami a kedvenc írószereiddel van megtöltve, nem igazán lehet mellélőni! Nem kerül sokba, és mégis kifejezi, a törődést és megalapozza a kedves fogadtatást.

Ha igazán figyelmes szeretnél lenni, akkor a munka jellegétől függően azt is érdemes átgondolni, hogy kihez milyen típusú toll illik.

Papíráru

Nem hiányozhatnak a kezdeti lelkesedés mellé a papíráruk sem, amikre könnyedén le lehet jegyzetelni az új információkat, később pedig a világmegváltó ötleteket. Egy füzet, jegyzettömb és néhány öntapadós lapot mindenképp érdemes beszerezni. Szinén nem kerülnek sokba, egy sietős pillanatban, azonban annál kifizetődőbb, ha kéznél vannak.

Névjegykártya

Talán az egyik legfontosabb papíráru egy alkalmazott életében a névjegykártya. Nem csak segíteni fogja a kapcsolatépítés és üzletkötés során, biztosítja is arról, hogy most már ő is a csapathoz tartozik.

Határidő napló

A határidő napló a legjobb ajándék, amit egy új munkatárs kaphat, hiszen segíti, hogy könnyebben tudjon alkalmazkodni az új napirendjéhez és feladataihoz. Egy gondosan vezetett naplóval nem lesz többé olyan érzése, hogy elfelejtett valamit.

Tárolás

A munkaállomás méretének megfelelően, érdemes tároló felületet is biztosítani, ahová elrendezheti a kisebb személyes tárgyait, a későbbiekben pedig iratait, jegyzeteit. Ez lehet akár egy szekrény, vagy egy asztali rendszerező. Kezdésnek bármelyik megfelel.

A későbbiekben pedig néhány alapelv betartásával könnyedén elkerülhető a káosz.

Ergonomikus bútorok

A kényelmes, ergonomikus bútorok segítenek megőrizni a munkavállalók egészségét és hosszú távú teljesítőképességét. A legjobb, amit a munkavállalód egészségéért tehetsz, hogy beruházol egy megfelelően kialakított irodai székbe és egy állítható magasságú asztalba.

PR termékek

A céged logójával ellátott tollak, ajándékok remek üdvözlő ajándékok az új tagok számára. Amellett, hogy segítenek tudatosítani az új státuszát, büszkévé is tehetik a tulajdonosát. Emellett pedig segítenek kialakítani a céges életérzést is. Azt pedig ki ne szeretné?